Despre mine

Salut!

Eu sunt Cristina!


Și împreună putem construi planul tău, pentru o viață așa cum vrei TU!


După mulți ani în care am făcut cam toate greșelile pe care le putea face cineva în zona de finanțe personale, mi-am dat seama că dacă vreau să trăiesc viața pe care mi-o doresc, trebuie să fac o schimbare.

Așa că, am început să caut informații despre cum pot atinge mult visata “independență financiară”.Buget, economii, datorii, investiții, valoare netă, ETF-uri, fonduri mutuale … Nu cumpăra mașina, nu merge în vacanța scumpă, nu cumpăra pantofii, nu mânca în oraș … Uneori poate fi copleșitor!

Internetul este un ocean de informație: articole, cursuri plătite, webinarii gratuite sau grupuri unde fiecare își dă cu părerea despre ce ar trebui să faci cu banii. Informația se rostogolește peste tine, însă nimeni nu se oprește
să te întrebe ce vrei tu.

Astfel că, nu după mult timp, mi-am dat seama că independența financiară a lor, nu semăna cu independența mea financiară. Povestea lor, nu seamănă cu povestea
mea. Așa că, am făcut o nouă schimbare: mi-am croit propriul drum, astfel încât să am viața pe care o vreau eu.

Astăzi pot munci așa cum vreau eu, pot petrece timp cu cei care contează cu adevărat, pot învăța și crește așa cum îmi doresc.


Înainte de MoneyLab, am lucrat mai bine de 15 ani în multinaționale mari, pe diferite roluri în departamentele Financiare. De la roluri de Junior Auditor și Junior Finance Analyst la rol de Head of Global Treasury Operations, apoi Finance Director în organizații globale. O călătorie intensă și frumoasă, în care am muncit mult și am învățat foarte mult.Proiectul MoneyLab a apărut din dorința de a fi alături de tine, astfel încât tu să îți poți crea propriul drum mai repede și mai ușor decât am reușit eu.Pentru cine este MoneyLab?Pentru cei care vor să fie pregătiți pentru mâine, însă vor să se bucure și de ziua de azi.Pentru cei care ștriu că pot mai mult, însă nu știu de unde să înceapă.Pentru cei care vor să petreacă mai mult timp, făcând ceea ce le place, alături de cei care contează cu adevărat.MoneyLab este pentru tine dacă nu mai vrei să fii controlat de bani, ci vrei să preiei controlul asupra banilor tăi.
Ai o întrebare legată de bani, carieră sau despre cum putem lucra împreună? 

Scrie-mi !
[colibri_contact_form use_shortcode_style=”1″ shortcode=”JTVCd3Bmb3JtcyUyMGlkJTNEJTIyNTAzMCUyMiU1RCUwOQ==”]